جوجه کباب
کسب درآمد
جستجوگر پیشرفته

در اسکینک
در كل اينترنت
درباره سايت
خبرنامه سایت
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

اعضای سایت
آرشیو
کدهای اختصاصی
تبادل لینک هوشمند
    عنوان لينك
    توضيحات :
    آدرس لينك
    كد امنيتي
عضویت
نام کاربری : <-SignUp-UserName->
رمز عبور : <-SignUp-Password->
تکرار رمز عبور : <-SignUp-RePassword->
ایمیل : <-SignUp-Email->
نام و نام خانوادگی : <-SignUp-Name->
کد امنیتی : <-SignUp-Captcha-Image->
<-SignUp-Captcha->
<-SignUp-Button->
ورود
نام کاربری : <-SignIn-UserName->
رمز عبور : <-SignIn-Password->
<-SignIn-Button->
  • بازدید : 6
  • نویسنده : مهراپلود
  • تاریخ : دوشنبه 27 فروردين 1397



  • جوجه کباب در طعم های خاص و منحصر بفرد مناسب برای مصرف کنندگان که به دنبال تنوع و در عین حال سلامت و کیفیت هستند.
    جوجه های طعمدار همگی از مغز ران مرغ تهیه می شوند به این دلیل که این قسمت گوشت لطیفی داشته و طعم را بهتر به خود می گیرد و زودتر پخته می شود . اما در برخی طعم ها از بال و بازو و سینه و فیله نیز استفاده می شود.
    ماندگاری محصول : 72 ساعت از زمان تولید در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد)

    موضوع :
    امتیاز :
    نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر
    ارسال نظر
    ورود
    پیوندهای روزانه
      آمارگیر
      • آمار مطالب
      • کل مطالب : 517
      • کل نظرات : 0
      • آخرین آپدیت سایت : ۱۳۹۷/۰۲/۰۶
      • رتبه سایت گوگل :
      • ورودی امروز گوگل :
      • ورودی دیروز گوگل :
      • تعداد اعضای خبرنامه : 0
      • آمار کاربران
      • افراد آنلاين : 1
      • تعداد اعضا : 0
      • آمار بازدید
      • بازديد امروز : 90
      • بازديد ديروز : 3
      • بازديد هفته : 98
      • بازديد ماه : 181
      • بازديد سال : 445
      • بازديد کلي : 25210
      • مشخصات شما
      • آی پی شما : 54.198.164.83
      • نمایشگر شما : Unknown ?
      • سیستم عامل : unknown
      • تاریخ امروز : پنجشنبه 6 اردیبهشت 1397
      • آخرین ورود : 11:52 عصر
      عضویت سریع
        <-FastRegisterForm->
      چت باکس

        نام :
        وب :
        پیام :
        2+3=:
         
        (Refresh)
      برچسب سایت
    • , , , ,